Workshops & Trainingen

Mees HurkmansMees Hurkmans
10:10 23 Nov 22
Hele fijne dag retraite gehad! Mooie meditatie en yoga sessies met een hele fijne groep mensen.
Eline FratersEline Fraters
19:10 11 Oct 22
"Een dag vol vernieuwing, verkenning en focus. Heerlijk om in zo'n veilige en vertrouwde omgeving op zoek te gaan naar positieve energie, verbinding en verdieping om dichter bij jezelf en bij anderen te komen. Een aanrader die zeker voor herhaling vatbaar is. Kim en Leen zijn geweldige begeleiders die de dag tot in de puntjes voorbereid en verzorgd hadden, echt super. Veel dank daarvoor."
Christel VierdagChristel Vierdag
18:50 11 Oct 22
Lieve Kim,Ik heb ontzettend genoten van de dagretraite. De lieve begeleiding, de fijne veilige sfeer waarin alles er mocht zijn, de heerlijke lunch en versnaperingen, de prachtige opbouw waardoor er steeds meer innerlijke rust kwam en uiteindelijk dichtbij je kern.Voor mij was het verbonden ademen nieuw en meteen een fantastische ervaring wat naar meer smaakt!!Ik kwam na intensieve dagen warrig en 'wiebelig' binnen, maar ging met veel innerlijke rust en harmonie van lichaam en geest weer naar huis. Thuis meteen de volgende dagretraite geboekt.Kim en Leen enorm bedankt voor deze heerlijke dag!Veel liefs,Christel
Hayke van ValburgHayke van Valburg
13:51 07 Oct 22
Vooraf tijdens het lezen van het programma trok mij de variatie erg aan en dat werd tijdens de dag helemaal waargemaakt. Fijn om op 1 dag zo meerdere aspecten van yoga en meditatie te kunnen ervaren. Daarnaast was de relaxte en open sfeer ook heel fijn. Een dag met nieuwe inzichten en echt de rust voor mezelf. Ik wil dag retraites zeker vaker gaan doen.
js_loader