Individuele begeleiding

<< Terug naar alle workshops

Individuele begeleiding

Loop jij steeds weer vast in dezelfde oude patronen? Weet je niet wat je moet met gevoelens van angst, woede of verdriet? Wil jij zowel op persoonlijke vlak en in je professionele omgeving bewuster handelen? Werken aan bewustwording en persoonlijke groei en het vergroten van je zelfvertrouwen?

Lef en moed vinden om jouw eigen route te bewandelen kan een hobbelig pad zijn. Ik begeleid jou op dit pad dat leidt naar zicht op je belemmeringen en schaduwkanten om van daaruit bewuster te handelen in het dagelijks leven. Terug naar je kern en weer met plezier jouw drijfveren volgen op professioneel en persoonlijk vlak. Ik doe dit vanuit liefde en compassie vanuit kracht en intuïtie.

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende patronen achter jouw hulpvraag en hoe die patronen in jouw verleden zijn ontstaan. Vervolgens onderzoeken we hoe jij dat kunt veranderen of oplossen. Ik begeleid daarbij vanuit diverse (psychotherapeutische) richtingen: Transactionele Analyse, Systemisch Werk, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Voice dialogue en lichaamsgericht.

Iedere hulpvraag is uniek en vraagt begeleiding in een traject op maat.

Kennis maken?

Graag spreek ik je eerst voor een korte kennismaking. Voor beiden een eerste indruk en voelen of het klikt. Aan dit eerste gesprek van ca. 20-30 minuten zijn geen kosten verbonden.

Komt het tot een eerste afspraak dan is dat meestal zo’n 1 tot 1,5 uur. Na deze eerste intake maken we afspraken over het coach traject.

Heeft u vragen of hulp nodig?

    Jouw vraag

    ×