Coaching & Begeleiding

Loop jij steeds weer vast in dezelfde oude patronen? Weet je niet wat je moet met gevoelens van angst, woede of verdriet? Wil jij zowel op persoonlijke vlak en in je
professionele omgeving bewuster handelen? Werken aan bewustwording en persoonlijke groei en het vergroten van je zelfvertrouwen?

Lef en moed vinden om jouw eigen route te bewandelen kan een hobbelig pad zijn. Ik begeleid jou op dit pad dat leidt naar zicht op je belemmeringen en schaduwkanten om van daaruit bewuster te handelen in het dagelijks leven. Terug naar je kern en weer met plezier jouw drijfveren volgen op professioneel en persoonlijk vlak. Ik doe dit vanuit liefde en compassie vanuit kracht en intuïtie.

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende patronen achter jouw hulpvraag en hoe die patronen in jouw verleden zijn ontstaan. Vervolgens onderzoeken we hoe jij dat kunt veranderen of oplossen. Ik begeleid daarbij vanuit diverse (psychotherapeutische) richtingen: Transactionele Analyse, Systemisch Werk, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Voice dialogue en lichaamsgericht.

Iedere hulpvraag is uniek en vraagt begeleiding in een traject op maat. Maak een afspraak voor een kennismaking.

Kennis maken?

Graag spreek ik je eerst telefonisch voor een korte kennismaking. Voor beiden een eerste indruk en voelen of het klikt. Aan dit eerste gesprek van ca. 20-30 minuten zijn geen kosten verbonden.

Komt het tot een eerste (intake)afspraak dan is dat meestal zo’n 1 tot 1,5 uur. Na deze eerste intake zal ik met je overleggen hoe jouw traject er verder uit kan zien.

Overige informatie

Locatie
Intuigo Coaching & Trainingen, de Wetstraat 24 Arnhem

Tarief

€ 125, –  per uur exclusief btw particulieren

€ 150,-   per uur exclusief btw zakelijk

 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij een niet tijdige annulering zullen de kosten voor een afspraak van 1 uur in rekening worden gebracht.

    Jouw vraag

    ×