Over Kim

Ik ben een echte doener, een generalist. Scherp en analytisch, sensitief en authentiek met een brede interesse en een enorme energie. Na mijn carrière als jurist ben ik lange tijd werkzaam geweest als manager en bestuurder in de Kinderopvang. Onderweg kwam ik op zowel persoonlijk als professioneel vlak in aanraking met thema’s zoals angst, verlies, rouw, schuld en gemis. Ik ben de drempel over gegaan om te leren los te laten en weer te voelen wat mijn lijf en mijn hart mij vertellen. Een reis langs het donker naar het licht om weer te leven volgens mijn kernwaarden; intuïtie, speelsheid, openheid, positiviteit en afwisseling met daarbij beweging en bovenal in balans met mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Ik ben een krachtige en sensitieve begeleider en manager.

Als manager en bestuurder heb ik diverse fusies en verandertrajecten begeleid. Het samenbrengen van diverse organisatieculturen en daarbij de medewerkers en teams in hun kracht zetten en vanuit hun intrinsieke motivatie in beweging laten komen geven mij veel energie.

Mijn analytisch vermogen en sensitiviteit is een opmerkelijke combinatie waarbij vrouwelijke en mannelijke energie elkaar in balans houden. Ik hoor vaak dat ik een stralende positieve energie heb en transparant ben in de interactie. Mijn intuïtie is mijn krachtigste raadgever en hulpbron naast de brede inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van organisatieverandering, leiderschap, pedagogiek, coaching & begeleiding (Transactionele Analyse, NLP, Voice Dialogue, Systemisch werk), management & bestuur, programma & projectmanagement en organiseren van evenementen, retraites, meditaties & yoga.

Ik ondersteun graag om patronen die niet meer dienend zijn los te laten. Te herkennen wat je in de schaduw hebt gezet en nieuwe paden te verkennen. Alle ervaringen slaan we op in ons lijf. Ik help je dit te herkennen, hiervan te leren, los te laten, te groeien en te transformeren. Het beste in jou, je team of organisatie naar boven halen? Ik begeleid om weer te werken en leven vanuit je hart en kracht.

Training & Opleiding

Professionele Communicatie Phoenix (systemisch werken, NLP en Transactionele Analyse)

Coaching voor professionals School voor Coaching,

Verandermanagement Nyenrode

De Kern van Harte&Lingsma,

Hatha Yoga 200hrs NeoYoga

Straf-en Strafprocesrecht Universiteit Leiden

The Gaia Method

Wil je graag in contact komen?

Heb je vragen of wil je advies over welke workshop of training voor jou geschikts is. Neem contact op.