Management & Advies

Ik zie mijzelf als een enthousiaste intuïtieve verbinder, een netwerker met organisatietalent, een inspirator met kennis van diverse leiderschapsstijlen en de kracht deze in te zetten in teamcoaching en verandertrajecten. Ervaren in het begeleiden van fusie en overnametrajecten en bijbehorende verandertrajecten in onder meer de Kinderopvang, Onderwijs, waaronder de IKC ontwikkeling en in de Zorg.

Mensen en teams in hun kracht zetten, hen inspireren en het beste in hen naar boven halen is wat mij drijft. Met creativiteit, innovatie, kennis en inzicht en daarbij vrijheid als onderliggende kernwaarde.

Vanuit de diverse managementposities heb ik ervaring met het dragen van financiële eindverantwoordelijkheid, netwerken, verbinden, draagvlak creëren, optimaliseren van organisatiestructuren, effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, organisaties financieel gezond maken, onderhouden van relaties, anticiperen en implementeren van wet-en regelgeving, enthousiasmeren, werken met zelfverantwoordelijke teams, toepassen van diverse leiderschapsstijlen, mentorschap & coaching.

Op zoek naar ondersteuning bij leiderschapsvraagstukken, teamontwikkeling, organisatie advies & verandertrajecten of coach & begeleidingstrajecten? Neem contact op voor een kennismaking.