Dag retraite Arnhem

Tot jezelf komen met een dag retraite in Arnhem

Wil jij graag een dag lekker kunnen ontspannen tijdens een dag retraite in Arnhem? Intuigo helpt je daarbij! Door deel te nemen aan onze dag retraite, kom je volledig tot jezelf. Je zult bezig gaan met Yin Yoga, Hatha Yoga, meditatie en nog veel meer. Wil jij even al jouw zorgen vergeten? Wil jij je verbonden voelen met jouw binnenwereld en lijf? Dan is onze dag retraite in Arnhem echt iets voor jou!

Programma dag retraite Arnhem

De dag retraite zal in Arnhem starten met een ligmeditatie. Vanuit de ligmeditatie ga je over in Yin Yoga XL. Je deelt de ervaring samen met andere deelnemers van de dag retraite. Je maakt contact met jezelf, terwijl je met de ander verbonden bent. Na de Yin Yoga XL ga je lunchen. Er staat een gezonde vegetarische lunch voor je klaar. Hierna volgt een loopmeditatie, die vervolgens zal overgaan in een Hatha Yoga les. Alles wat je na de Hatha Yoga les nog zou willen bewegen en delen, zal jouw lijf je vertellen. Samengevat is het programma:

 • 09:30 – Inloop
 • 10:00 – Ligmeditatie
 • 10:30 – Yin Yoga XL
 • 12:00 – Lunch
 • 13:00 – Loopmeditatie
 • 13:30 – Ons lijf volgen
 • 14:00 – Hatha Yoga
 • 15:30 – Ons lijf ervaren
 • 16:00 – Thee en afsluiting

Waar de dag retraite om draait

Lijkt jou onze dag retraite wel wat? Deze dag is een dag van samen, maar toch in je eigen bubbel. Het is een dag van stilte, in verbinding met jouw binnenwereld en lijf. Het is een dag die volledig in het teken staat van bewegen, rusten, voelen en luisteren in Arnhem.

Data dagworkshop

Je kunt de dag retraite op 2 verschillende dagen volgen. De eerste dagworkshop is op zondag 18 september. De tweede dagworkshop wordt gehouden op zondag 6 november. Wanneer zien we jou?

Kosten

Een dag retraite volg je in Arnhem voor maar €70,-. En als je er vroeg bij bent, is de dag retraite zelfs nog goedkoper. Een early bird kost namelijk €60,-.

Contact met Intuigo

Is een dagworkshop met Yin Yoga, Hatha Yoga en meditatie echt iets voor jou? Wil jij de ontspanning van onze dag retraite ook ervaren in Arnhem? Neem contact op met Intuigo om je voor de dag retraite aan te melden. Je bereikt ons telefonisch via +31624380474 en per mail door een bericht te sturen naar kim@intuigo.nl.

Workshops

Intuigo voor een-op-een begeleiding, relatiebegeleiding en life coaching

Individuele begeleiding

Lichaamswerk

Individuele sessie waarbij gewerkt wordt met vloerankers

Individuele Opstelling

Bekijk alles

  Jouw vraag

  ×